Vildtbuffet 2019

Følgende datoer:  25.10 – 1.11 – 9.11 & 15.11 – alle med start kl. 18.00

• Jordskok suppe med jordskokchips
• Indbagt torsk m. urter & sort trøffel
• Pil selv rejer m. aioli
• Andelevermousse på ristet rugbrød

• Krondyrkølle stegt m. honning & peber
• Gråandbryst m. bagte rodfrugter
• Vildsvin marineret i mørkt øl & urter
• Vildtfarseret perlehøne
• Krydderurtesalat m. pærer & nødder
• Vildtflødesauce
• Rødvinsglace
• Urtevendte pommes rissolles
• Waldorff salat m. æblegele

• Udvalg af lækre oste
• Chokoladetærte m. bær

• Lime cheesecake

• Hjemmebagt brød

 

Pris pr. couvert kr. 510,-

3 stk. østers naturel pr. person kr. 65,- skal bestilles ved bordbestilling.

Mulighed for overnatning sammen med vildtbuffet og morgenmad:

Tillæg:
Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 475,-
Enkeltværelse kr. 800,-

Start typing and press Enter to search