Vildtbuffet 2018

Datoer:  16/11 og 23/11

• Cremet kantarel suppe med jordskok chips
• Gravet hjortefilet med tranebær olie og syltet appelsin
• Østers med dildolie og syltede æbler
• Sukker saltet laks med skovens bær
• ½ hummer med estragon mayo
• Tigerrejer i cognac fløde sauce
• Koldrøget hellefisk med urte mayo og syltede rødløg

• Langtidsstegt krondyr kølle, marineret i enebær
og rosmarin
• Helstegt kalvemørbrad
• Vildsvin marineret i sirup og mørk øl
• Grønkåls salat med granatæble og mandler,
dertil syrnet fløde dressing
• Råstegte bådkartofler med timian
• Smørristede kartofler med krydder urter
• Vildt sky og peber fløde sauce

• Stort udvalg af oste
Hjemmebagt brød
• Bastille kage med tiramisu creme og friske bær
• Frugtanretning

Pris pr. couvert kr. 455,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr.880,-
Tillæg for enkeltværelse kr.250,-