Vildtbuffet 2017

Følgende datoer: 13.10 – 20.10 – 27.10 – 3.11 – 11.11 – 17.11, 18.11  & 24.11

• Jordskok suppe med røget perlehønebryst
• Østers naturel
• ½ kogt hummer med citron og sauce aida
• Hvidvins dampede muslinger med urter
• Gourmet rejer med skaldyrs mayo
• Hel dampet laks, pyntet med krebs og rejer
• Indbagt hellefisk med urter og trøffel
• Små croissants fyldt med laksesalat

• Vildsvin braiseret i øl og rodfrugter
• Krondyre kølle stegt med honning og balsamico
• Rosa stegt kalv med krydderurter
• Små urtestegte kartofler
• Kartoffeltærte med spinat
• Spanske bådkartofler med timian
• Vild flødesauce
• Balsamico glace
• Salat med marineret vildt
• Waldorff salat og syltede tranebær
• Vildt fugle terrin med cornichons og oliven

• Stort udvalg af oste
• Bastille kage med mokka/chokolade creme og bær
• Mazarintærte med hvid chokolade

Pris pr. couvert kr. 435,-

Mulighed for overnatning inkl. vildtbuffet og morgenmad:
Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr.880,-
Tillæg for enkeltværelse kr.250,-