Valentins menu 2018

14. februar 2018 kl. 18.00

5 retter med tilhørende vin, der serveres 1 glas til hver ret.

 

Røget kammusling
med brombærcreme, syltet appelsin, rugbrødschips og dild
**********
Mousserende Sandiliano fra Italien

Hvidvinsdampet hellefisk
med klar urtesuppe, dild olie og kørvel
**********
Tarapaca Chardonney fra Chile

Kalverilette
med råsyltede kirsebær, persille mayo og skovsyre
**********
Shiraz-Merlot fra Sydøst Australien

Timianstegt oksemedaljon
med glaseret gulerod, demi glace og rødbede skum
***********
Flassac Syrah-Cabernet fra Frankrig

Æble sorbet
med karamelslør og hvid chokolade creme
***********
Barón de Farnals fra Spanien

Kaffe, kaffelatte eller cappuccino efter eget valg

Mulighed for alkoholfrie drikke, i stedet for vinmenuen


Pris pr. couvert: kr. 650,-

med ophold i delt dobbeltværelse, inkl. morgenmad, kr.  1.075  ,- pr. person
med ophold i enkeltværelse, inkl. morgenmad,   kr. 1.325,- pr. person

 

Restauranten har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 23.00
Køkken har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 21.30

Husk venligst at bestille bord på tlf.: +45 46 78 80 11