Søfryds fiske- og skaldyrs buffet 2018

12. + 13. januar, 19. + 20. januar og 26. + 27. januar fra kl. 18.00

  • Muslinger, rejer og krebs med dild-mayo
  • Røget lakse roulade med flødeost og kaviar
  • Tun carpaccio med olivenolie og parmesanost
  • Wraps med røget hellefisk og urter
  • Havtorn og lime gravet laks
  • Kammusling stegt med serano skinke
  • Krabbe kager med spicy sauce
  • Lune stegte sild med bløde løg
  • Porcheret torsk i senneps sauce
  • Paella med safran, fisk og skaldyr
  • Dampet farseret rødspættefilet med sauce vin blanc
  • Cous cous salat med store rejer
  • Dertil hjemmebagt brød og smørPris pr. person kr. 375,00

Restauranten har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 23.00
Køkken har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 21.30

Husk venligst at bestille bord på tlf.: +45 46 78 80 11