Menuer og arrangementer 3 & 4

Forslag til helaftens arrangementer

I vore selskabslokaler kan vi foreslå følgende menuer til familiefester,
forretningsmiddage eller personalefester.

Menu 3. Pris pr. kuvert kr. 770,00

Velkomstdrink:  Champagne med tranebær

Menu:
Pighvar mousse, svøbt med røget laks. Serveret med dild creme.

Helstegt Hjortefilet
serveret med æbler i svøb, honning glaseret champignons,
vindruer og appelsiner dertil morkel flødesauce.

Mousse Varié
3 slags mousse, serveres på nøddebund
med champagnesorbet og bærkompot.

Vine:  Husets vine ad libitum

Kaffe  –  med 1 cognac eller likør

Natmad: Minestrone suppe serveret med hjemmebagt flutes.

Menu 4. Pris pr. kuvert kr. 750,00

Velkomstdrink:  Champagne med hyldeblomst

Menu:
Rødspættefilet farseret med skaldyr,
serveret i hummerbisque med porrefrit.

Kalvemørbrad farseret med urter
dertil fyldte tomater og skovsvampesauce

Malibu Parfait
overtrukket med ananas-marcipan.

Vine:  Husets vine ad libitum

Kaffe  –  med 1 cognac eller likør

Natmad:  Glaseret skinke med herregårdssalat og flutes.

Til de 4 helaftensarrangementer vil der under middagen endvidere blive serveret isvand.