Forretter

Forretter

1 Tapas Pris pr. kuvert 85 DKK
Fisketerrin, marinerede gourmetrejer og letsprængt perlehønebrøst med foie gras mousse
2 Fisketallerken Cardinal Pris pr. kuvert 95 DKK
Hummer/laksefarseret rødspættefilet anrettet med marineret laks, krebs, store rejer, salat og sauce Cardinal
3 Lakse carpaccio Pris pr. kuvert 80 DKK
Serveret med salat, agurke creme, knust peber og oliven olie
4 Pighvarmousse  Pris pr. kuvert 80 DKK
Med ferskrøget laks og dild creme
5 Varmrøget laks med citrus og rosenpeber Pris pr. kuvert 85 DKK
Varmrøget laks fra egen rygeovn med små salater, serveret med agurkecreme og ristede mandler
6 Melon ala Italiano Pris pr. kuvert 95 DKK
Marineret Kylling, soltørret tomat, artiskok, frisk basilikum og vendt i vinagrette
7 Oksecarpaccio med stegeskorpe Pris pr. kuvert 75 DKK
Med små salater, rødløg og parmesanflager
8 Hjemmerøget perlehønebryst Pris pr. kuvert 85 DKK
Serveret på plukket salat, dertil rødløgs kompot og balsamico glace
9 Stegt gåselever terrin (Foie gras) Pris pr. kuvert 105 DKK
Serveret på bund af æble-rosmarin, med hindbærkompot og rugbrødschips
10 Røget Oksecoulotte Pris pr. kuvert 75 DKK
På plukket salat med oliven, revet parmesan og olivencroustine

Varme Forretter

11 Rødspættefilet farseret med skaldyr Pris pr. kuvert 95 DKK
Serveret i hummerbisque med porrefrit
12 Ovnbagt havtaske Pris pr. kuvert 110 DKK
Med lime sauce og serveret med fritterede rodfrugter
13 Søtunge walewska Pris pr. kuvert 95 DKK
Pocheret søtungefilet glaseret med sauce Mornay garneret med hummer, trøffel skiver og pommes  Duchesse
14 Bagt lyssej Pris pr. kuvert 95 DKK
I mousseline med sprøde rodfrugter og havre chips
15 Stegt rødfisk Pris pr. kuvert 120 DKK
Skindstegt rødfisk med tigerrejer serveret med estragon sauce og urter