Det Kolde Bord

58. Koldt bord nr.1. – Pris pr. kuvert kr.220,00

Marineret sild, karry sild, gravad laks med dressing,
æg og rejer med mayonnaise, lun rødspættefilet med remoulade.
Hjemmelavet hønsesalat, roastbeef med pickles.
Mørbradbøf med surt, ribbenssteg med rødkål.
Ost og frugt.

59. Koldt bord nr. 2 – Pris pr. kuvert kr. 295,00

Hjemmelavet stegt sild, marineret sild, røget laks, Nordsø rejer med 1/2 æg.
Røget makrel med røræg, tun mousse med caviar og citron.
Lun rødspættefilet med remoulade.
Røget landskinke med melon.
Lun leverpostej med champignons og bacon.
Poularde bryst med sauteret peberfrugter.
Kalveculotte med grøntsagstærte, plukket salat med feta og oliven.
Danske – udenlandske oste og frugt kurv.

60. Gourmet buffet. – Pris pr. kuvert kr.  335,00

Provencebagt laks med sherrytomat, blæksprutte ringe med hvidløgs dressing,
skaldyrssalat med asparges, hummerroulade i kål.
Stegt tun med salat Nicoise.
Helstegt oksefilet med sicilienekartofler, fyldt perlehønebryst broccolisalat med ristet bacon og pinjekerner.
Frugtanretning.
Franske og danske oste.

61. Gourmet buffet “De 4 årstider”  – Pris pr. kuvert kr.410,00

Terrin af Vesterhavsfisk med porrer og krydderurter, anrette på rucola salat Appelsin-lime marineret laksefilet med spinat og pinjekerner.
Løg tærter med bagte tomater og parmesan.
Terrin af sprængt oksebryst med friskhakket timian og lufttørret skinke, anrettet på mangol.
Carpaccio af okse anrettet med nicoiseoliven, jomfruolivenolie samt friskhøvlet parmesan.
Lammekølle stegt med timian, rosmarin og hvidløg.
Helstegt kalvetyksteg serveret med bagte rodfrugter og sauté af svampe.
Smørristede små kartofler vendt med friskhakkede krydderurter.
Tomatsalat med rødløg, friskhakkede krydderurter og Dijon-vinaigrette.
Salat af fennikel med lime/olivenolie marinade.
Udvalg af europæiske oste serveret med syltede valnødder, hjemmelavet fladbrød samt druer.
Tarte tatin tilsmagt med kanel serveret med creme fraiche.
Udvalg af lækkert brød.