Sankt Hans menu
Forret 1: Rørt tun-tartar hertil urtecrustine og teriaki
Forret 2: Gravad oksefilet med mango-æble salat og trøffel-mayo
Forret 3: Spicy kyllinge salat i honning chili sesam og sprøde salater *****************************************************
Hovedret 1: Sommer buk med urtevendte nye kartofler, peberflødesauce og syltede skalotteløg.
Hovedret 2: Kalvemørbrad med urteduchesse, ristet portobello og balsamico glace.
Hovedret 3: Urtebagt hellefisk med hvide og grønne asparges, nye danske kartofler og safran sauce ******************************************************
Dessert 1: Jordbær tærte med mynte creme fraiche.
Dessert 2: Rabarber-is med vanille-tuille, brændt hvid chokolade og friske bær.
2 retter 320,00 / 3 retter 360,00
Restauranten har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 23.00
Køkken har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 21.30
Husk venligst at bestille bord på tlf.: +45 46 78 80 11