Sankt Hans menu

Forret 1:       Rørt tun-tartar hertil urtecrustine og teriaki

Forret 2:       Gravad oksefilet med mango-æble salat og trøffel-mayo

Forret 3:       Spicy kyllinge salat i honning chili sesam og sprøde salater *****************************************************

Hovedret 1:  Sommer buk med urtevendte nye kartofler, peberflødesauce og syltede skalotteløg.

Hovedret 2:  Kalvemørbrad med urteduchesse, ristet portobello og balsamico glace.

Hovedret 3:  Urtebagt hellefisk med hvide og grønne asparges, nye danske kartofler og safran sauce ******************************************************

Dessert 1:     Jordbær tærte med mynte creme fraiche.

Dessert 2:     Rabarber-is med vanille-tuille, brændt hvid chokolade og friske bær.

2 retter 320,00 / 3 retter 360,00

Restauranten har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 23.00
Køkken har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 21.30

Husk venligst at bestille bord på tlf.: +45 46 78 80 11