Påskebuffet 2018

Påskebuffet 2018

&

Fra d. 29. marts til og med 2. april kl.12.00 – 16.00

Peberrods sild
Marinerede sild med løg og kapers
Nordsø rejer med æg
Skaldyrs salat med asparges
Kold røget laks med rygeoste creme
Hønsesalat med ristet bacon

Lammecuvette stegt med rosmarin og hvidløg
Tarteletter med høns i asparges
Rosa stegt kalv med sauteret spidskål
Spinattærte
Blomkåls salat med dild og kapers

Diverse oste med oliven og kompot af tørret frugt
Valnøddetærte med creme fraiche

Kr. 265,00

Restauranten har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 23.00
Køkken har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 21.30

Husk venligst at bestille bord på tlf.: +45 46 78 80 11

eller udfyld kontaktformularen

Bestil bord

&