Søfryds julebord

2. 8. og 9. december fra kl. 18.00

Glarmester sild

Karry sild

Kryddersild

Lune stegte rødspættefileter med remoulade og citron

Lakse/ørred mousse med dild og kaviar

Æg og rejer med mayonaise og citron

Honning/peber glaseret juleskinke

Varm leverpostej med ristede svampe og bacon

Glaseret berberi andebryst med abrikos kompot

Gl.dags flæskesteg med hjemmelavet rødkål

Kalveroastbeef med grov pickles og peberod

Æbleflæsk

Udvalg af europæiske oste

Hjemmelavet Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Frisk frugt og nødder

Brød smør og fedt

Pris pr. couvert kr.350,-

Restauranten har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 23.00
Køkken har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 21.30

Husk venligst at bestille bord på tlf.: +45 46 78 80 11