Søfryds julebord

Afholdes den 30. november og 7. december

– Karry sild med løg og æbler
– Tomat sild med dild og rødløg
– Rollmops med skalotteløg og dild

– Lune stegte rødspættefileter med remoulade og citron
– Koldrøget laks med lime creme og maltjord
– Ishavs rejer med æg, mayonnaise og kaviar
– Kalvesylte med sennep og rødbeder
– Julemedister med stuvet grønlangkål
– Gl.dags flæskesteg med hjemmelavet rødkål
– Peberglaseret kalvesteg
– Rødkåls salat med clementiner og mormor dressing
– Orange glaseret andebryst
Lun julesalat med bacon, pærer og honning

– Ostebord med hjemmebagt knækbrød
– Hjemmelavet Ris á la mande med lun kirsebærsauce
– Frugtkurv
– Brød smør og fedt

VELBEKOMME

Pris pr. couvert kr. 385,-

Med ophold i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad kr. 805,- pr. person.
Med ophold i enkeltværelse kr. 1155,- pr. person.

Restauranten har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 23.00
Køkken har åben: fra Kl. 11.30 – Kl. 21.30

Husk venligst at bestille bord på tlf.: +45 46 78 80 11